Unlimited Dreams
Projecten

Projecten

September 2019: Editie 4 Kinderen in hun kracht

Eind september jl. vond alweer de 4de editie van Kinderen in hun kracht. Wat is dit toch een bijzonder project.

We krijgen hele mooie reactie terug zoals deze: “De meiden hebben weer een heerlijke dag gehad, heel veel dank daarvoor. Ze kijken er elke keer heel erg naar uit en ik heb het idee dat ze er steeds sterker door in hun schoenen gaan staan”

Voor het team van vrijwilligers een enorm compliment en de grote drijfveer om door te gaan met dit project.

www.kindereninhunkracht.com

De Speelboom, Kinderen in hun kracht

De tweede editie van Kinderen in hun kracht op 30 maart 2019 was wederom een groot succes. We mochten 22 kinderen verwelkomen, voor een impressie van de dag http://www.instagram kinderen in hun kracht.

Dank aan alle sponsoren en vrijwilligers die deze dag onvergetelijk hebben gemaakt.

Varkensboerderij Kenia 2016 en 2017

In 2016 en 2017 hebben we als Stichting Unlimited Dreams in totaal 2500 Euro bijgedragen aan het opzetten van een varkensboerderij in Kenia. Op deze boerderij werken jonge Keniaanse jongens en met de opbrengst van het fokken van deze varkens bekostigen zij hun school en universitaire studies.   

The project was funded by Unlimited Dreams, the Netherlands. This money was used to establish piglet farming that is to enable them get sustainable income for their college and university studies.

Piglets farming for Shianda-Marenyo Post-Secondary Scholar Association in Butere, Kakamega County.  This project is being supported by Unlimited Dreams in Cooperation with Empower Together Kenya Foundations-The Netherlands.  The project also includes poultry and vegetables farming. The association has about 100 members and the project will support the members with either University or College fees so that everyone of them can realise his/her educational dreams irrespective of being an orphan or coming from a poor background.

Talenten Kenia 2016

Winnie heeft in juli 2015 eindexamen gedaan en is geslaagd! In de periode augustus-december deed ze nog een korte cursus om zich te updaten in de Software die gebruikt wordt in de accountancy wereld. Ze zoekt nu een baan. Middels een stage hoopt ze ergens binnen te komen. 

In 2016 heeft Daniel heeft zijn eindexamen gedaan, hij moest alleen wachten op de uitslag en graduation ceremony in April 2017. Hij ging in 2016 al aan de slag om alvast een baan te zoeken als docent exacte vakken op een middelbare school in het land.

Hoewel de ondersteuning van Gilbert al in 2016 is afgerond, vond ook zijn afstuderen, aan de Eldoret Polytechnic, plaats in 2017. Voor zijn familie was dit erg bijzonder want hij is het enige kind van de 10 kinderen die naar de middelbare school is geweest en daarna nog een opleiding gevolgd heeft. De hele familie is straks van hem afhankelijk. Hij is nu de “hoop voor de toekomst” van de familie.  

Gilbert Kosgei

Ondersteuning talenten Kenia 2014 & 2015

In 2014 is Stichting Unlimited Dreams gestart met het ondersteunen van een drietal talenten in Kenia via de TALENT Foundation PvT. Deze stichting is een CBF en erkende “kleine goede doelen” Stichting, die zich richt op jonge getalenteerde en gemotiveerde mensen wereldwijd die in kansarme omgeving leven. Dit doel sluit naadloos aan op het doel van Stichting Unlimited Dreams.

TALENT foundation PvT helpt talenten met persoonlijke begeleiding en financiële middelen een succesvolle toekomst op te bouwen. Deze jonge talenten zijn het voorbeeld in hun directe omgeving en dragen de boodschap uit dat doelen bereikt kunnen worden met inzet, doorzettingsvermogen en het talent wat in ieder mens schuilt.

Van de talenten wordt verwacht dat ze in hun leefomgeving actief bijdragen aan verbeteringen in hun gemeenschap door succesvol te zijn en zich positief en als voorbeeld op te stellen. De intensieve begeleiding door de landencommissie is gericht op een succesvolle toekomst van het talent.

In 2014 en 2015 heeft de stichting drie ambitieuze talentrijke jongeren in kansarme omstandigheden financieel, moreel en materieel ondersteunt. Het betreft drie talenten in Kenia te weten:

  1. Winnie Jepkemboi Singoei die een opleiding tot accountant volgt
  2. Daniel Kipkemboi die een opleiding tot natuur en wiskunde volgt
  3. Gilbert Kosgei die een opleiding tot dierenverzorging volgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.